Restaurantdag

Op zondag 16 oktober organiseren wij onze jaarlijkse restaurantdag. Onze koks staan te poppelen om weer een lekkere maaltijd voor u te bereiden. Ook dit jaar is er weer keuze tussen diverse menu’s. We beginnen met een lekkere verse tomatensoep voor iedereen, daarna kan u kiezen uit o.a. varkenshaasje, stoofvlees, spaghetti, en nog veel meer lekkers. Om af te sluiten hebben we onze Teloor Isidoor, een lekker dessert! Kaarten zijn te verkrijgen via al onze leden of via Wim Swennen (0494/074659).

restaurantdag-poster-2016

Kienavond

Op vrijdag 19 februari organiseert de Koninklijke Fanfare Sint-Isidorus Molenbeersel hun jaarlijkse kienavond. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen zoals levensmiddelenmanden, waardebonnen, en nog veel meer… Zij verwelkomen u graag vanaf 19u00 in de grote zaal van het gemeenschapscentrum De Stegel! Kaarten te verkrijgen bij al onze leden of via Marleen Stevens op het nummer 089 70 15 19.

Fanfatastic – Christmas Edition

Op zondag 20 december 2015 organiseren wij Fanfatastic – Christmas Edition. Een muzikale kerstnamiddag voor jong en oud. Naast onze fanfare en onze drumband zal ook pianiste Vicky Janssen optreden! Ook zal  het eerste en tweede jaar AMV van de stedelijke Academie voor Kunsten van Maaseik (afdeling Kinrooi) optreden met onze fanfare.

Kaarten verkrijgbaar bij onze leden (€ 6).